Arlekino

V. Montgomerystraat 136
8520 Kuurne (Plan)
Tel.: (056)71 98 69
Fax: (056)71 98 69
E-mail: arlekino@proximedia.be

Mevrouw, mijnheer,
Wellicht neemt u elk jaar deel aan verschillende feestelijkheden (nieuwjaar, carnaval, verjaardagen, Pasen, opendeurdagen, kerstmis, toneelopvoeringen, Sinterklaas, enz.).
Dan wordt u zeker wel geconfronteerd met de volgende moeilijkheden: waar halen we de passende kostuums, attributen, grime en versiering?
Met Arlekino is dat echter geen probleem meer. Bij ons kunt u terecht voor elk feest, het hele jaar door!Routebeschrijving

1. Wanneer u uit de richting Kortrijk komt: u neemt de Brugsesteenweg, richting Ingelmunster. Over de dubbele verkeerslichten aan de ring (nabij het shopping center) slaat u aan de eerstvolgende lichten rechtsaf. Er staat een wegwijzer naar het sportpark. U rijdt langs het sportpark. Aan de eerstvolgende splitsing neemt u opnieuw rechts. U bent nu in de Montgomerystraat en wat verder links is de winkel.
2. Wanneer u uit de richting Ingelmunster komt: u neemt de Brugsesteenweg, richting Kortrijk. Over de verkeerslichten aan de Kathoek (aan parfumerie Devos), slaat u aan de eerstvolgende lichten links af (ter hoogte van café De Drille). Er staat een wegwijzer naar het sportpark. U rijdt langs het sportpark. Aan de eerstvolgende splitsing neemt u rechts. U bent nu in de Montgomerystraat en wat verder vindt u de winkel aan uw linkerkant

Historiek

Reeds jarenlang verzamelde ik allerlei kostuums om te gebruiken bij activiteiten op het speelplein de Warande, de Chiro, het M.P.I.- watermolen en de themasteuntjes van de Kinderfoor.
Vaak belden ook particulieren of verenigingen bij me aan met de vraag of ze de kostuums mochten "lenen". In september 1988 maakte ik van mijn hobby mijn beroep. Aanvankelijk bevonden de winkel en het magazijn zich in ons woonhuis, maar door plaatsgebrek waren we al spoedig genoodzaakt uit te kijken naar een grotere winkelruimte. We beslisten om een nieuw gebouw te laten optrekken naast het woonhuis. Zo openden we in september 1993 de nieuwe winkel. Momenteel beschikken we over ongeveer 3000 kostuums. En in de winkel is er nauwelijks nog een plaatsje vrij in de uitpuilende rekken.

Openingsuren:

Van 09u30 tot 12u00
en van 13u30 tot 18u30

Zaterdag:
van 09u30 tot 12u00
en van 13u30 tot 18u00

Gesloten op:
donderdag, zon- en feestdagen