Klik hier voor de producten te kunnen bekijken

Hiervoor volgen wij het merk GRIMAS, make-up voor professional en hobbyist. Tevens bijzonder goed geschikt voor kindergrime.

Een kleine greep uit de meest verkochte producten. Daarnaast hebben wij nog heel wat producten voor meer gespecialiseerde grimeurs.

- Water make-up: werkt net als waterverf. Droogt en geeft nauwelijks af. De kleuren zijn mengbaar. Gemakkelijk te verwijderen met water en zeep. Zeer goed voor kindergrime.

- Cake make-up: gemakkelijk met vochtig sponsje aan te brengen basis. Verwijderen met cleansing cream of cleansing milk. Zeer geschikt voor gezichtsschilderingen en bodypaint.

- Crème make-up: Grimas crème make-up is op een vette basis en dus niet met water te verwijderen, wel met remover oil, cleansing crème of afschmink. Wordt dus voornamelijk gebruikt voor toneel of film. Om glimmen en afgeven te voorkomen dient het gegrimeerde gezicht altijd te worden afgepoederd met transparant poeder.

- Eyeshadow en rouge: grimeren met rouge en oogschaduw op cake make-up geeft een mooi en natuurlijk effect.

- Tip crème: helder zeer mooi glanzende polyesterglitter in een sneldrogende en gemakkelijk afwasbare crème.

- Dermawax: Dermawax is een makkelijk kneedbare goed aan de huid hechtende transparante was.

- Soft putty: een kneedbaar materiaal waarmee allerlei vervormingen op de huid worden gemaakt (vb. voor littekens, wonden, wrat enz.)

- Tandlak: lak voor het kleuren van tanden (zwart, nicotine, goud, rood).

- Mastix: snel goed hechtende huidlijm. Zeer geschikt voor het lijmen van snorren, baarden, latex hulpstukken en kale koppen.

- Penselen: diverse soorten in marter- en runderhaar

- Sponsjes: voor het aanbrengen van make-up of grotere oppervlakken

- Stoppelsponsje: voor het aanstippen van stoppelbaarden